Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mediteransk touch och smakar så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bechamelsås : Fräs mjölet i smöret tills det är ljusbrunt, tillsätt mjölken lite i taget under omrörning. Låt koka under omrörning i minst fem minuter. Smaksätt med salt och peppar, tillsätt övriga kryddor. Osten strös ovanpå såsen eller vänds i precis innan såsen används.
  2. Olja en lasangeform, fördela 2-3 lasagneplattor över formen. Häll 3-4 såsslevar av bechamelsåsen över plattorna.
  3. Strö över hackade zuccini och räkor. Gör några lager av fyllningen (jag brukar göra 3-4), täck sista lagret (lasagneplattor) med bechamelsås.
  4. Täck över med aluminiumfolie och grädda i ca 40 minuter i 200º. Ta bort folien de sista 15 minuterna.
  5. Servera med en god sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.