- Serverar: 4 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Mediteransk touch och smakar så gott!
Instruktioner
- Bechamelsås :
Fräs mjölet i smöret tills det är ljusbrunt, tillsätt mjölken lite i taget under omrörning. Låt koka under omrörning i minst fem minuter. Smaksätt med salt och peppar, tillsätt övriga kryddor. Osten strös ovanpå såsen eller vänds i precis innan såsen används.
- Olja en lasangeform, fördela 2-3 lasagneplattor över formen. Häll 3-4 såsslevar av bechamelsåsen över plattorna.
- Strö över hackade zuccini och räkor. Gör några lager av fyllningen (jag brukar göra 3-4), täck sista lagret (lasagneplattor) med bechamelsås.
- Täck över med aluminiumfolie och grädda i ca 40 minuter i 200º. Ta bort folien de sista 15 minuterna.
- Servera med en god sallad!
Publicerat den
15 juni 2009
Liknande recept
Skriv kommentar