Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagne med tomatsås, bladspenat och keso

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kalorisnål vegetarisk lasagne som du gör på ett kick.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten och krama ur vattnet. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda pastasåsen med bladspenaten och koka 2-3 minuter. Krydda med salt och malen svartpeppar. Ta från värmen och rör ner keso.
  2. Varva tomatröran med lasagneplattorna i en smord ugnssäker form ca 25x30 cm. Börja och avsluta med ett tunt lager röra. Toppa med riven ost.
  3. Tillaga mitt i ugnen ca 30 minuter. Servera lasagnen med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.