Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasagnerullar med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En himla god variant som gräddas i ugnen med tre sorters ost, kyckling, bacon och tomat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconet i strimlor. Skala vitlök, lök och morötter och hacka dem fint. Skölj och torka av kycklingfiléerna. Tärna sedan köttet fint.
  2. Hetta upp oljan i en gryta och bryn baconet knaprigt. Tillsätt vitlök, lök och morötter och bryn ca 3 minuter. Tillsätt kycklingköttet och bryn det runt om.
  3. Dela ev tomaterna, tillsätt dem sedan i pannan. Häll i buljongen. Smaka av med salt och peppar. Låt det sjuda utan lock i ca 30 minuter.
  4. Mosa philadelphiaosten med en gaffel och blanda ner äggen och 1 dl av parmesanosten. Skär mozzarellaosten i tärningar. Lägg 2 msk mozzarellaost åt sidan och blanda resten i ostsmeten. Ta kycklinggrytan från värmen och blanda ner ostsmeten. Blanda väl.
  5. Sätt ugnen på 200 grader. Fyll lasagneplattorna med kycklingblandningen och rulla ihop. Lägg dem i en ugnssäker form. Strö över resten av parmesan- och mozzarellaosten. Klicka över matfett. Ställ in i ugnen i 45 minuter.
  6. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.