Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lasses fisklasagne

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna goda lasagne har min underbara kökschef lärt mig att tillaga, därför ger jag honom all äran.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka ihop grädde, riven ost, fiskbuljong, tomatpuré, hackad lök, hackad dill och paprika. Red av med maizena och smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg lasagneplattorna i botten på en smord ugnssäker form. Varva lasagneplattor, fisk och sås. Upprepa proceduren.
  3. Tillaga i ugn, 200 grader, i 25-30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaldo 22 oktober 2008

    Jag har lagat Lasses fisklasagne och den var jättegod. Lägger in en bild också.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.