Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Latmaskens rabarberpaj

 
  • Serverar: 5-8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Väldigt god och lågt socker innehåll

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva rabarbern, smörj en form med det flytande margarinet. lägg i rabarbern i formen. Blanda 2 msk socker med potatismjölet och strö över rabarbern så jämnt som det går. Blanda socker, mjöl, margarin, havregryn och grahamsmjöl i en skål. ta bitar av degen och platta till dem och täck rabarbern med dem. Ställ in pajen i ugnen på 225 grader i 20-40 minuter. Serveras med glass eller vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.