Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Latmaskens stora sallad

 
  • Serverar: 10-20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Den är enkel och du kan ha den i kylen i flera dagar. När jag gör den äter jag den till frukost, lunch och middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på vatten till pastan, stek champinjonerna i grillkryddan, låt svalna.
  2. Lägg i pastan i det kokande vattnet.
  3. Hacka paprikorna, gurkan, salladen. Tärna kasslern och osten i ungefär centimeter stora tärningar.
  4. När pastan har kokat en minut för länge, (11 minuter), så häll av den och spola den med kallt vatten.
  5. Blanda paprikan, gurkan, kasslern, pastan, champinjonerna, ärtorna, salladen och körsbärstomaterna i en stor bunke eller skål.
  6. Blanda crème fraichen, majonnäsen, ketchupen och grönsakskryddan i en skål och låt den stå i någon minut. Sedan är det klart att äta och njuta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.