Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lavendel- och mandelmuffins

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ovanligt goda muffins...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Pensla muffinsplåten med smör. Pappersformar behöver inte penslas. Ställ det resterande smöret att svalna. Mortla lavendel och strösocker.
  3. Vispa äggvitorna lätt, sikta i florsockret och vetemjölet. Strö över mandeln, lavendelsockret, apelsinskalet och häll i saften. Häll i smöret och vispa ihop till en jämn smet.
  4. Fyll muffinsformarna och grädda 20-22 minuter tills muffinsarna har rest sig och de är gyllenbruna runt kanterna. Låt dem svalna cirka 5 minuter i formarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.