Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Alltid gott med fisk i foliepaket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka potatisen. Smörj fyra bitar aluminiumfolie, lägg en bädd av wokgrönsaker på varje bit och ringla mango chutney över. Lägg på en tinad portionsbit lax och ringla ytteligare lite mango chutney ovanpå. Salta. Vik ihop paketet så att det håller tätt och sätt in i ugnen i ca 12-15 minuter, kolla att fisken är klar.
  2. Pressa den kokta potatisen och blanda med lätt crème fraiche. Servera!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Chillfors 30 maj 2008

    Mycket gott recept som jag kommer göra igen! Dock vet jag inte om du har en superugn, eller vi en kass sådan - våran otinade fisk tog snarare en timme än 30 minuter... Det slutade med att vi öppnade upp paketen lite och körde lite högre värme, och sedan när det tagit alldeles för lång tid och tålamodet tagit slut så körde vi dom lite grann i micron för att det sista skulle bli klart. Ska nog testa med en heltinad fisk nästa gång... Valde också att ha potatisen opressad, och istället blanda créme fraichen med citronsaft och dill, mycket gott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.