Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med ingefära och honung

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod sötstark lax. Servera gärna med jasminris och en blandad sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Grovriv den skalade ingefäran och blanda med honung, soja, finhackad chili och finskivad vitlök till en marinad.
  3. Lägg laxbitarna i en ugnssäker form och häll marinaden över. Ställ mitt i ugnen i 20-30 minuter tills laxen är färdig.
  4. Ta upp laxen på ett fat och häll av spadet i en kastrull. Blanda med crème fraichen och låt koka upp till en krämig sås. Smaka eventuellt av med mera soja eller honung.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maudeln 28 januari 2011

    super.........

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.