Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod somrig laxrätt. Passar också i andra årstider.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa, skär laxen till filér eller kottletter om den är hel fisk (lämna inga ben eller skin kvar) och torka av fisken med hushållspapper. Strö över fiskkrydda. Lägg i en ugnsfast form.
  2. Lägg färdigsköljd salladsblandningen i en bunke, tillsätt philadelphiaosten, creme fraichen, grädde, pesto och blanda. Smaka av med salt och peppar, grönsakskrydda och vegeta.
  3. Häll blandningen över fisken och ställ in i mitten av ugnen, 225°, ca 30 min.
  4. Servera med kokt potatis.
  5. Dryckestips: Mousserande vin, t.ex. 7749 Mionetto 69:-

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Pirkko 21 juli 2012

    Har ändrat: 100 g salladsmix istället för 1/2 påse. Lagt till natur, till vegeta krydda. Lämnat en tom rad mellan olika arbetsmoment.

  • Pirkko 21 juli 2012

    Kommentaren är till godkännaren!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.