Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cocotter med lax och Västerbottensost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En enkel sufflé som får extra smak av ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra fyra suffléformar eller små portionsskålar med raka kanter.
  2. Blanda ägg, grädde, mjölk, ost, salt och peppar. Fördela blandningen i formarna och grädda mitt i ugnen i ca 30 minuter, tills äggsmeten rest sig.
  3. Lägg laxskivorna på cocotterna.
  4. Garnera med dill och gräslök, servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.