Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospanerad lax i saffranssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En supersnabb festrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i portionsbitar, om det inte redan är gjort. Vispa upp ägget. Blanda kokosflingor och hackad persilja på ett fat.
  2. Salta och peppra laxbitarna. Doppa dem i ägget och sedan i kokosflingorna. Stek fisken i smör ca 4-5 minuter per sida på svag värme. Salta och peppra.
  3. Blanda crème fraîche, vatten och fond och häll blandningen runt om fisken. Låt sjuda några minuter.
  4. Servera med färsk pasta, t ex fjärilar, och grillade eller wokade grönsaker blandade med ruccola.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.