- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Mycket snabb, enkel och god rätt! Bjud stenbitsromsås, limeklyftor, pressad potatis och en sallad till.
Instruktioner
- Strimla och stek bacon i en het panna. Häll av det överflödiga fettet och låt baconet svalna.
- Skala och koka potatisen i saltat vatten.
- Skölj och torka av fisken. Lägg fiskbitarna i en smord ugnsfast form. Salta och peppra.
- Blanda ihop philadelphiaosten med det svalnade baconet. Smaksätt blandningen med citronpeppar, lite salt och ev. peppar.
- Lägg röran ovanpå fisken. Ställ formen i ugnen på 175ºC i ca 10 minuter.
- Gör under tiden i ordning romsåsen. Rör ihop crème fraîche med stenbitsrom och limesaft. Smaksätt med salt och peppar.
- Pressa potatisen och servera den med fisken så fort denna är klar. Fisken är färdig när ytan har fått en gyllenbrun färg
Publicerat den
5 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Låter jättegott, ska bli spännande att prova!