Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carinas gräslökslax - LCHF

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god och enkel lax vi blev bjuden på hos några goda vänner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxbitarna i en form och krydda. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Vispa under tiden grädden lite tjock och blanda ner ost och gräslök. Ta ut formen ur ugnen och bred över gräddosten. Sätt in formen igen och grädda ytterligare ca 10 minuter tills fisken är klar.
  2. Ugn; 200'
  3. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • jennyjenny 31 oktober 2010

    Jättegod och väldigt enkelt. Den kommer vi att göra ofta!

  • aattaa 12 januari 2011

    Detta var verkligen enkel och supergod rätt,kommer att göras många gånger.Full pott med fem stjärnor

  • Amamatryd 16 oktober 2011

    Låter gott! Men vad är fiskkrydda?

  • Josses 16 oktober 2011

    Fiskkrydda är en kryddblandning som bl.a Knorr har i sitt sortiment.

  • lena4 7 januari 2012

    Jätteott och enkel att göra. Vi åt en sallad till . En femma är den värd.

  • victea 28 april 2013

    Tack för det supergoda laxreceptet.

  • evaullabritt 1 juni 2014

    Mycket bra recept. Men det där med fiskkrydda kräver lite förklaring. Jag tog en tsk lantbuljong från René Voltair i toppingen i stället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.