- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En snabb , enkel och god pastarätt med lax och räkor.
Instruktioner
- Sätt på en stor gryta med lättsaltat vatten till pastan och koka efter anvisningarna på paketet.
- Häll matlagningsgrädden, hummerfond och vitt vin i en gryta och låt koka upp. Smaka av med socker, salt och peppar samt red av med redningen.
Skär laxfilén i tärningar, ca 1×1 cm och häll i grytan. Låt laxen koka upp några minuter. Tillsätt räkorna och värm tills räkorna blivit genomvarma. Låt inte pastasåsen koka sedan du hällt i räkorna, då vattnas räkorna ur och blir torra och såsen blir tunn och vattnig. Stö över torkad dill, rör om och servera till den nykokta pastan.
Publicerat den
1 februari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott! Hade i 1msk mer redning för att få en tjockare sås då jag använder matlagningsgrädde med väldigt låg fetthalt så det inte skulle bli så "vattningt". Kommer göra detta receptet många fler gånger!