Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i krämig sås

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Min absoluta favorit, snabbt och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

Skär laxen i mindre bitar. Blanda fond, creme fraiche, grädde och senap o en låg vid kastrull. Koka ihop såsen något. Lägg i fisken och sjud under lock ca 10 minuter. Hacka dillen. Rör ner dill och rom i såsen (ev, räkor) Smaka av med salt. Låt allt fåett uppkok. Servera med pressad potatis och broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • ThomasP 5 mars 2008

    Hur god och enkel som helst// Thomas

  • Heisjo 12 mars 2008

    Jättegott, passar både barn och vuxna. Jag serverade det till kokt potatis och använde 4 laxfiléer till samma mängd sås och det tyckte jag var lagom.

  • TweetyPie 31 mars 2008

    Gott! Gick verkligen hem hos barnen, o det är alltid ett plus!

  • farmoringer 1 maj 2008

    Det var, är, en god fiskrätt som passade mig och gubben bra. Jag hade inte så mycket fisk till den mängden sås, kanske ca 450gr. Jag redde lite med maizena dessutom.

  • drakir 22 maj 2008

    Jättegott! Istället för pressad potatis hade vi tagliatelle. Mums

  • Nallepuh13 2 oktober 2008

    Jättegott!! jag tyckte såsen blev lite tunn så jag redde av med lite maizena. Toppen!! kommer göra den här rätten många gånger och dessutom lämna ut receptet till vänner och bekanta. Tack

  • gittanm 3 januari 2009

    God enkel maträtt som vi åt med pasta.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.