En frisk och härlig förrätt med inspiration från raw food-trenden och med inslag av vårlök, avokado, gurka och lax.
Instruktioner
- Skala och avlägsna kärnan från samtliga avokador. Mosa dem och blanda med citronsaften. Skala gurkan, skölj vårlöken och skär ner dem i mindre bitar. Blanda gurkan och vårlöken med avokadoröran i en separat skål. Smaka av med salt och peppar.
- Skär ner laxen i mindre bitar. Dela chilin, avlägsna kärnhuset och skär ner i mindre bitar. Blanda laxen med chili i en skål.
- Placera en rund utstickare med måtten 7x5,5 cm på en tallrik. Lägg avokadoblandningen i botten, lägg därefter på laxen och sedan avokadon.
- Skär citronen i både tunna skivor och i halvor. Dekorera med krasse, solrosskott och citronskivor.
Publicerat den
30 april 2015
Liknande recept
Skriv kommentar