Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- och avokadotorn

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En frisk och härlig förrätt med inspiration från raw food-trenden och med inslag av vårlök, avokado, gurka och lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och avlägsna kärnan från samtliga avokador. Mosa dem och blanda med citronsaften. Skala gurkan, skölj vårlöken och skär ner dem i mindre bitar. Blanda gurkan och vårlöken med avokadoröran i en separat skål. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skär ner laxen i mindre bitar. Dela chilin, avlägsna kärnhuset och skär ner i mindre bitar. Blanda laxen med chili i en skål.
  3. Placera en rund utstickare med måtten 7x5,5 cm på en tallrik. Lägg avokadoblandningen i botten, lägg därefter på laxen och sedan avokadon.
  4. Skär citronen i både tunna skivor och i halvor. Dekorera med krasse, solrosskott och citronskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.