Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- och purjolökssås till pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättenkel och snabb pastasås som blivit populär hos alla mina vänner.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela varje laxfilé i ca 8 bitar. Krydda med salt och rikligt med citronpeppar. Genomstek dessa i en stekpanna med höga kanter.
  2. Strimla purjolöken och lägg på laxen.Tillsätt grädde och hummerfond (och mer citronpeppar om du vill). Låt puttra under tiden som du kokar pasta. Allra helst färsk tagliatelle.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.