Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- och räkbiffar inlindade i bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Goda biffar med krämig sås, ris och kokta grönsaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela löken i en matberedare. Tillsätt laxfilé, räkor, salt och peppar och kör till en slät smet. Avsluta med att röra ner potatismjölet och låt smeten svälla 5 minuter. Forma 8 biffar av fisksmeten och vira en baconskiva runt varje. Stek biffarna i smör i en stekpanna.
  2. Blanda kaffegrädde eller matlagningsgrädde och Philadelphiaost i små klickar i en kastrull. Tillsätt senap, citron, salt och peppar. Låt allt småputtra några minuter under omrörning.
  3. Skär broccolin i buketter och purjolöken i breda bitar. Förväll grönsakerna i lättsaltat vatten några minuter.
  4. Servera laxbiffarna med sås, kokt ris, kokta grönsaker och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.