Använd dina favoritgrönsaker och skär ner dem till en god pytt. Dessutom ett perfekt sätt att ta tillvara på rester!
Instruktioner
- Dela majskolven i mindre bitar. Koka potatisen med skalet på tills de är nästan klara, lägg i majsen när 5-10 minuter återstår. Häll av vattnet och låt svalna.
- Skär potatis, lax och sparris i bitar. Hacka löken grovt. Skär zucchinin och morötterna i tärningar.
Fräs sparris, morötter och lök i smör i en rymlig stekpanna ca 5 minuter. Tillsätt potatis, zucchini, och majs efter halva tiden.
- Stek laxen i smör i en annan stekpanna ca 3 minuter, balnda ner laxen i pytten. Smaksätt med salt och peppar.
- Blanda ihop ingredienserna till såsen och servera tillsammans med pytten. Garnera med dill.
Publicerat den
18 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar