Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax á la Asia

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Så gott. Måste prövas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg fisken i en smord, ugnssäker form. Krydda med salt, ingefära, farinsocker, chili, om färsk finhackad, limesaft och finhackad vitlök. Häll över kokosmjölken. Stek i mitten av ugnen ca 15 min.
  3. Servera med en god sallad och kokt ris .

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.