Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax à la P-E

 
Lax à la P-E Lax à la P-E
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Saftig, smakrik och alldeles, alldeles underbar lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj en ugnsfast form och strö i flingsalt, lägg därefter i laxsidan med skinnet nedåt. Salta och peppra laxsidan. Rör ihop senapssorterna med dillen till en smet och bred över laxsidan, Blanda ströbrödet och panko och fördela över laxsidan och klicka till sist över smör.
  3. Baka i ugn ca 25-30 minuter.
  4. Servera med någon god sås och kokt potatis samt sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.