- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ett snabbt och gott fiskrecepy som går att variera efter tycke och smak. Byt ut grönsakerna efter familjens favorit.
Instruktioner
- Tina laxen enligt förpackningens anvisning.
Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
- Lägg broccolin, som inte behöver tina först, i en ugnssäker form. lägg laxen ovanpå. Halvera citronen och pressa saften ur den ena halvan.
Häll citronsaften på laxen och krydda med salt och peppar. Klicka på crème fraichen.
- Tillaga mitt i ugnen i 250 grader, 15-20 minuter. låt potatisen rinna av och pressa den gärna genom en potatispress.
- Servera laxen med den sparade citronhalvan skuren i skivor, pressad potatis, gurkstavar och bröd.
Publicerat den
9 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar