- Serverar: 4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
En härligt solgul laxrätt med fin festsmak. Och jag får tjurigt äta något annat som vanligt p g a min laxallergi.
Instruktioner
- Hacka schalottenlöken och strö ut den i en smord traktörpanna. Salta och peppra laxfilébitarna på bägge sidor. Placera fisken ovanpå löken.
- Värm vitt vin och smula i fiskbuljongtärningen. Häll vätskan över fisken i pannan. Sjud under lock 5 minuter eller tills fisken är genomkokt. Lyft försiktigt upp fisken och håll den varm.
- Vispa ned crème fraîche och saffran i vinspadet och låt såsen koka någon minut. Ta pannan från värmen och rör i kaviar och gräslök. Häll såsen över fisken och servera med nykokt tagliatelle eller potatis.
Publicerat den
10 juli 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tyvärr detta recept föll inte oss i smaken.