Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i folie med kall dillsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Hittade två olika recept som jag komponerade ihop, blev väldigt smaskigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Börja koka potatis. Lägg laxbitarna i var sin foliebit. Salta och peppra.
  3. Fördela citronsaft från en halv citron över de 4 laxbitarna. Lägg på en smörklick på varje laxbit. Nyp ihop folien och ställ i en ugnsfast form.
  4. In i ugnen i 20-30 min på 200 grader.
  5. Blanda gräddfil och majonnäs i en skål. Hacka dillen och blanda ner i såsen. Smaka av med salt och citronsaft.
  6. Gör i ordning en god sallad. Servera med en citronklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.