Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i foliepaket med romsås

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Underbart och lätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg varje laxkotlett på en bit aluminiumfolie. Salta och peppra *gärna grovmalen svartpeppar*. Strö över klippt dill och ringla på en liten rand flytande margarin. Vik ihop foliepaketen och lägg dom i en ugnsform. Sätt in i 225 graders ugnsvärme under tiden som potatisen kokar.
  2. Servera med kokt potatis och romsås.
  3. Romsåsen blandar du till av gräddfil, majonäs, salt & peppar, klippt dill och stenbits- eller löjrom.
  4. Till 3 dl gräddfil går det åt 1-1 1/2 dl majonäs. Önskar du lösare konsistens på såsen så rör ut med lite matlagningsgrädde eller mjölk.
  5. *Vill du lyxa till såsen ytterligare kan du tillsätta skalade räkor och ev lite finhackad rödlök*

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • RreebecccaA 13 augusti 2010

    Hur länge ska laxen vara i ugnen? =)

  • Miaria 22 februari 2014

    Det här låter smarrigt. Men som tidigare frågande undrar jag hur länge du har laxen på gillen/ugnen? Hälsningar Miaria

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.