Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i het saffrans- och kokossås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mycket gott! 445 kcal/person

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort skinnet på laxen. Koka upp kokosmjölk, sweet chilisås, saffran och buljongtärning i en kastrull. Lägg i fisken och låt den sjuda med tills den är färdig, ca 5-6 minuter. Skär potatisen i skivor. Stek dem i olja i någon minut. Rör ner sesamfrö och bladpersilja som får fräsa med en stund. Strö på socker och salt. Servera laxen och potatisen tillsammans med grönsakerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.