Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax i krämig kräftsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott, gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Salta och peppra fisken. Stek några minuter på varje sida i smör och lägg i en ugnssäker form. Droppa lite limesaft över fisken.
  2. Gör en fast mos, rör ner äggula och ev lite klippt gräslök. Spritsa eller klicka runt kanterna i formen.
  3. Blanda creme fraiche med fonden och de avrunna kräftstjärtarna, tunna gärna ut såsen med ett par skedar kräftspad. Fördela såsen på laxbitarna och gratinera 12-13 minuter.
  4. Garnera med limeskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.