Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med basilika och vitlöksfärskost i ugn

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Visste inte vad jag skulle göra till middag och kollade i kyl och frys, snörde ihop detta som jag tyckte blev riktigt gott :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader. Tina laxfiléerna. Lägg dem i en ugnssäker form.
  2. Blanda crème fraiche, färskost, alla kryddor, buljong och vatten till en slät smet.
  3. Gnid in laxen med lite salt och citronpeppar och häll sedan över smeten.
  4. Låt laxen vara inne ca 30 minuter och koka under tiden valfri pasta enligt anvisningarna på förpackningen.
  5. Kan serveras med ärtor eller broccoli. Eller för all del en grönsallad.
  6. OBS! När jag gjorde denna maträtt tog jag allt på en höft så de mått som står ovan är bara på ett ungefär, det kan behövas mer av något. Man får smaka sig fram.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.