Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med dijonsenap och Västerbottensost

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fantastisk LCHF-rätt och supergod att bjuda på. Tyvärr blev min lite bränd som syns på bilden men det smakade ändå fantastiskt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina 4 bitar lax och lägg dem i en smörad ugnsfast form.
  2. Blanda crème fraiche, dijonsenap och Västerbottensost i en bunke, börja med crème fraich eoch senap sedan i med osten. Bred smeten över laxen så att de blir täckta runt om och sedan in i ugnen i 30 minuter på 180 grader.
  3. Servera med valfritt tillbehör, potatis, ris, broccoli mm och en sallad.
  4. Receptet går jättebra att dubblera!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • pling 27 november 2011

    Dena rätt låter grymt good ska prova snarast. Mvh Pling

  • jkats 27 april 2012

    Tack för receptet. Mycket gott !!!!

  • AnnieHelena 2 februari 2013

    Ja, den är fantastiskt god! :) Kul att så många sparat receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.