Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med fruktsallad och sambalkräm

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En annorlunda fiskrätt - hettande och mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Till fruktsalladen: Skär 5-6 körsbärstomater i halvor och dela avocadon i bitar och skär apelsinen i klyftor. Blanda med saften av ½ citron och lite peppar.
  2. Till sambalkrämen: Mixa samman 1 röd paprika, 3 msk majonnäs och ½ - 1 tsk sambal oelek beroende på hur het du vill ha den samt en pressad vitlöksklyfta.
  3. Stek laxfiléerna krydda med salt, svartpeppar och lite saft från citronen och servera tillsammans med fruktsalladen och sambalkrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.