Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här lyckas vi nästan alltid föräta oss på - den är bara så vansinnigt god! (min man tycker att såsen är det bästa - så det kan vara idé att laga extra mycket av den)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snitta fileerna och fyll dem med ost. Grädda mitt i ugnen 175 grader ca 20 min. Sås: hacka svampen och löken - fräs dem. Tillsätt creme fraiche, vatten och buljong och småkoka i 5 min. Red av och smaksätt.
  2. Servera med pressad potatis och lättkokta sockerärtor.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • SEAbjrpn 30 april 2008

    DENNA VERKAR JU SAGOLIKT GOOD!! KRAM/ SEA

  • majamia 15 juli 2008

    Mums, det här var väldigt gott! Vi gjorde extra sås som smakade toppen till! Serverade färskpotatis och ärtor till

  • anmawa 18 januari 2009

    Det var mycket gott. Vi hade kokt potatis och en grönsallad till. Detta kommer jag att bjuda vänner på.

  • MariaBergman 22 februari 2009

    Detta var bland de godaste laxrätter jag ätit. Såsen gjorde jag inte enligt receptet för jag hade glömt köpa svamp. Istället tog jag i det som blev över av gorgonzolan när jag fyllt laxen och det blev jättegott! Vi åt bara en blandad sallad till och det vet en perfekt middag som vi kommer att bjuda våra vänner på nästa gång.

  • Agi007 1 april 2009

    Jättegod lax, som serverades med kokt potatis och sallad med spenat. Inget fel pa såsen, men den hoppar jag nog över nästa gång, mest for att jag inte längre tycker att man alltid behöver det som tillbehör. Bra bjudrätt - lite annorlunda!

  • awen 30 januari 2010

    MMMMmmmmmm!!! Mycket GOTT! Tusen tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.