Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med krämig pepparrotspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Bland de godaste laxrätter som jag ätit. Måste bara dela med mig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Koka upp crème fraiche, pepparrot och äppelcidervinäger i en kastrull och låt sjuda i 3 minuter.
  2. Halvera tomaterna och låt dem koka med i 1 minut. Smaka av med salt och nymalen peppar. Stek laxen i smöret ca 3 minuter på varje sida och krydda.
  3. Blanda den avrunna pastan med såsen och servera till laxen.
  4. Dekorera gärna med färsk basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.