Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax under ett täcke med kräftstjärtar, dill, gräslök

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och krydda med citronpeppar.
  3. Låt kräftstjärtarna rinna av väl och blanda med créme fraiche, majonnäs, dill och gräslök.
  4. Fördela över laxen och baka i ca 20 minuter. Servera med potatis och sockerärter och en skål med citronklyftor.
  5. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (17)

  • SEAbjrpn 1 december 2008

    Tack för receptet låter fantastiskt gott ! Kram SEA

  • Milla40 20 december 2008

    super gott!!! Tack!

  • paprikan 22 augusti 2009

    det var verkligen gott och enkelt att göra, och inte blev det några rester inte

  • gds877 26 augusti 2009

    Hade lax och rester av kräftstjärtar efter kräftfesten hemma, gjorde söndagmiddag det blev jättegott. Snabbt gick det också.

  • christincarlsson 12 maj 2010

    God

  • brohult 12 juni 2010

    Hej! Sparade ditt recept för ett tag sedan, blev nu äntligen klar att prova det. Det blev en riktig höjdare. Gästerna uppskattade det verkligen! Tack för ett väldigt bra recept.

  • anluk 20 juni 2010

    Oj oj oj va gott. Helt klart full pott. Så gott och så enkelt.!!!!

  • MosterA 3 oktober 2010

    Detta var väldigt gott. Jag gjorde dubbel sats av "såsen" då jag alltid vill ha mycket sås. Tack för receptet!

  • kristinahedberg 25 oktober 2010

    Kanongott! Snabbt och enkelt o smarrigt. Detta ska jag bjuda mina gäster på i helgen!

  • matbaket 5 november 2010

    Gott och lättlagat!

  • mpb1977 8 november 2010

    Verkligen en god rätt tillsammans med pressad potatis och romsås!

  • kaffesked 9 januari 2011

    Sambon tyckte att det var kanongott, själv äter jag inte fisk alls, så jag kan inte ge något betyg för smak, men det var lättlagat och såg smarrigt ut.

  • mimmi32 1 april 2011

    Den här rätten måste jag prova!!

  • Jollan05 31 maj 2011

    En jätte god maträtt som passar både till vardags och fest:-) Gick även hem hos min 7-åring! Väldigt lättlagad också och det är ett stort +.

  • Eckhardt 31 augusti 2011

    Tack för ett jättegott recept! Jag tog 1 liten burk creme fraiche och lite mer majonäs, så det blev mer såsigt. Supergott och tack än en gång!!

  • pullan21 13 augusti 2012

    Supergott å högsta betyg från oss alla!

  • [email protected] 16 augusti 2013

    Oerhört gott.Kan verkligen rekomendera detta tlll alla fiskvänner.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.