Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med löjromsfärskost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och toppengott recept som passar lika bra till fredagsmyset och det vita vinet som en helt vanlig vardag! Gott att servera med ugnsbakad potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg ut baconet på en plåt med bakplåtspapper och stek i ugnen ca 10 min tills det är riktigt krispigt. Låt svalna och smula i bitar.
  2. Rör samman färskost och crème fraiche, vänd ner löjrom och ställ kallt.
  3. Stek svampen i smör och blanda med baconet. Krydda laxen med salt och peppar och stek i smör på medelvärme ca 5 min/sida.
  4. Servera med färskosten, bacon/svamp röran och droppa citrusolja över laxen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.