Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med parma och salvia

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Parmaskinka och lax är en fantastisk kombination och lätt att laga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär laxen i fyra bitar (om hel bit) och gör ett snitt i varje bit. Fyll varje filé med några salviablad och riven parmesan, salt & peppar.
  3. Linda två skivor skinka runt varje filé och fäst med en tandpetare. Sätt in i ugnen i ca 10-15 minuter.
  4. Servera gärna bara med en god sallad eller även med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.