Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med rostade grönsaker och fetaostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En härlig fräsch och nyttig rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Ansa, skala och skär grönsakerna i mindre bitar. Hetta upp oljan i en stekpanna. Salta och peppra laxen. Stek den så att den får fin stekyta och ta upp den.
  2. Stek grönsakerna i pannan tills de börjar få lite färg. Salta och peppra. Ringla honungen över och rör om.
  3. Ställ in i ugnen ca 20 minuter. Rör om då och då. Ta ut pannan, blanda ner örterna, lägg laxbitarna ovanpå och sätt in i ugnen ca 10 minuter.
  4. Smula ner fetaosten i creme fraichen och blanda väl. Servera laxen med ostkrämen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.