Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax med tomat och pesto

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smaskens. Nyttigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina eventuell frusen lax. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Under tiden pastan kokar, skär tomaterna i bitar. Skala och skiva löken tunt.
  2. Rör i peston i den varma pastan och rör därefter ner tomater, lök, oliver och spenat i pastan. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek laxen i matfettet ca 3 min på varje sida. Krydda med salt och peppar. Servera laxen direkt med pestopastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.