Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax och chèvrepaj

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Måste prövas

Ingredienser

Instruktioner

Mixa ingredienserna till pajdegen. Tryck ut den i pajformen och låt vila i kylskåp minst 30 min. Sätt ugnen på 180°. Skär laxen i centimetertjocka skivor och lägg lax, spenat och smulad chèvre i pajformen. Lägg på hälften av dragonen. Vispa ihop ägg, grädde, salt, peppar och slå över fyllningen. Grädda i ca 30-35 min. Toppa med resterande dragon vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.