Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax och räkpasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod lyxig pastarätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i bitar och stek tills den är färdig, lägg sen åt sidan.
  2. Skiva schalottenlöken och pressa vitlöken. Fräs det i olivolja. Tillsätt vin och fond, låt gärna reducera en aning.
  3. Vänd i crème fraiche. Låt puttra upp. Häll ner så mycket ärtor du tycker. Vänd ner laxen och räkorna. Låt småkoka någon minut.
  4. Servera med pasta och några musslor och du tycker om det.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • knottis 3 oktober 2010

    Smarrigt värre! Känns lite extra lyxig eftersom det är vin i såsen som ger god smak. Jag hade i lite salt och peppar också fast det inte stog i receptet. Svårt att vara utan :-)

  • krisse 4 oktober 2010

    Vad roligt att du tyckte om det! Vi brukar nog också ha i lite salt och peppar, det har du rätt i:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.