Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax och spenatlasange

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Spenat är nog en av de godaste sakerna jag vet. Jag har beslutat mig för att tömma kyl och frys nu i januari innan jag handlar igen. I kylen låg rester av rökt lax, i frysen hittade jag en påse spenat. Lite grädde fanns i kylen och en ostskalk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form. Lägg i ett lager lasangeplattor.
  2. Täck dem med halva mängden spenat och lägg på laxskivor över.
  3. Ta ett lager lasangeplattor till, resten av spenaten och laxen.
  4. Lägg på sista lagret lasangeplattor, täck dem med riven ost och häll på grädde.
  5. Grädda i 200 graders ugn i 20 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.