Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jättegod laxrätt som alltid har uppskattats när det bjudits på den. Det är så gott så att laxen kanske bara räcker till 2-3 pers.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt laxen tina något. Häll ut grovt salt på det fat som laxen skall ugnsstekas på, endast ett tunt lager behövs.
  2. Blanda creme fraiche med senap (efter smak) Ibland hackar jag även i lite dill.
  3. Lägg laxen på fatet och bred över cremefracihe såsen.
  4. OBS! Laxen skall ej saltas eller peppras.
  5. Bakas i ugnen ca 20 min ca 200 grader.
  6. Serveras med potatis, gärna pressad eller potatismos och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.