Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

En enkel och god förrätt. Passar också alldeles utmärkt till buffébordet!

Ingredienser

Instruktioner

Pressa ur all saft ur de rivna äpplena. Blanda ner äppelrivet och pepparroten i crème fraichen. Rör ihop till en jämn smet. Smörj en liten eldfast form. Lägg den rökta laxen i botten på formen. Bred ut crème fraiche blandningen över och avsluta med att lägga den gravade laxen på toppen. Grädda i ugnen på 150 grader i ca 15-20 minuter. Jag brukar servera den kall med en fräsch sallad och ett gott tunnbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.