Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax på spenat- och svampbädd med aromsmör

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillad fisk är verkligen sommar för mig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra foliearken på mitten, dela champinjonerna i fyra delar och lägg dem tillsammans med en näve babyspenat och skivad salladslök på mitten av arken. Lägg laxfilé ovanpå. Salta och krydda med citronpeppar, limeskal och dillvippor. Blanda samman smör, limeskal, vitlök, persilja i en skål. Vispa smöret med elvisp så blir det extra fluffigt. Klicka eller spritsa en klick av smöret på laxen. Vik ihop paketen och grilla i cirka 15 minuter.
  2. Servera med kokt potatis och lime!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.