Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax under parmesantäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter väldigt gott ,har ej lagat det ännu

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bladspenaten i en ugnsäker form och laxfilen på den. salta o peppra (tänk på att hummerfonden är salt) Blanda grädde och hummerfond och slå över. Strö över rikligt med färskriven parmesan.
  2. Om man vill lyxa till det är det gott och ser fint ut om man lägger några cocktailtomater och haricots verts runt laxen innan man sätter in det i ugnen.
  3. Gratinera i ugn 200 grader i ca. 20 min.
  4. Servera med pressad potatis och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.