Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax under parmesantäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Supergott

Ingredienser

Instruktioner

Lägg bladspenaten i en ugnsfast form och laxfilen på den. Blanda grädde och hummerfonden och slå över. Strö över rikligt med färskriven parmesan. Man kan lyxa till det genom att lägga några cocktailtomater och haricots verts runt laxen. Gratinera i ugn 200 grader i ca. 15-20 minuter. Servera med sallad och kokt pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.