Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Otroligt goda bakelser som är enkla att göra. En bra förrätt att bjuda på. Gör de gärna dagen innan, då smakar de ännu bättre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till fyllningen. Blanda grädde och majonnäs till garneringen. Skär ut rundlar av franskskivorna (med hjälp av ett dricksglas blir det perfekt).
  2. Ha på fyllning på första brödskivan, lägg på en till rundel och ha på fyllning även på den. Smeta på garnering över hela bakelsen. Garnera med en gurkskiva och en citronskiva. Klappa på djupfryst dill runt bakelsen.
  3. Låt stå och dra några timmar före servering. Dagen efter är de nästa godare.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • dolores 14 april 2008

    Härlig frisk smak--- gör fyllningen gärna dagen före (blir saftigare då).

  • Josko 30 juni 2008

    ska grädden vara vispad eller ej? :P

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.