Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbakelse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En läckerhet för öga och gom.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att lägga creme fraichen i ett kaffefilter, där den får rinna av. Tag med ett runt mått eller glas ut 8 stycken rundlar av brödet Blanda creme fraichen med rommen Bred gravlaxsåsen på brödet lägg ihop två och två. Lägg gravlaxen runt om brödet (som på en princessbakelse) Spritsa romblandningen ovanpå brödet. Garnera med räkor och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.