Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxbitar med ingefärstopp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Otroligt god laxrätt som jag hittade i en veckotidning.

Ingredienser

Instruktioner

Skär en skåra i mitten på varje laxbit, lägg dem i en ugnssäker form med lite olja i botten. Riv skalet och pressa saften ur 1½ lime. Spara andra halvan till garnering. Blanda skal, saft, ingefära och örter med färskosten. Smaka av med salt och peppar. Fördela krämen i skårorna på laxfilèerna. Tillaga i mitten av ugnen i 200 grader ca 15 minuter. Tillaga couscousen. Skär gurka och paprika i små tärningar, blanda ner det och myntan i couscousen. Pressa över saften av den sista limen. Blanda och smaka av med salt och peppar. Garnera med lime och serveras med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.