Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxburgare med olivmajonnäs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laxburgare är barnsligt gott och vill du flirta lite extra med barnen så servera dem med remouladsås eller hamburgerdressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinn och eventuellt ben från laxen. Skär den i bitar och hacka sedan i så små bitar som möjligt. Hacka vårlökarna. Blanda alla övriga ingredienser och forma till en burgare.
  2. Pensla burgarna på båda sidorna med lite olja. Lägg en bit aluminiumfolie på grillgallret och lägg sedan på burgarna. Grilla på båda sidorna, ca 5 minuter sammanlagt.
  3. Hacka oliverna, skiva knipplöken och hacka kaprisen. Blanda oliver, persilja, kapris, knipplök och majonnäs i en skål och smaka av med lite pressad citron.
  4. Servera burgarna i hamburgerbröden eller i ciabatta bröd med dressingen och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.